Öhlins - Προ-Παραγγελία για Προϊόντα Öhlins MX/Enduro

 

 
 
Αγαπητοί Συνεργάτες,
 
Oι παραγγελίες των προϊόντων Öhlins MX/Enduro και Supersport/Superbike γίνονται με Προ-παραγγελία  (Pre Order) για την επόμενη σεζόν, 2  φορές το χρόνο (Ιούνιο για τα MX/Enduro και Οκτώβριο για τα Supersport/Superbike). Κατ΄αυτόν τον τρόπο οργανώνεται η παραγωγή του εργοστασίου και διασφαλίζεται η επάρκεια των προϊόντων στις τοπικές αγορές. H eXTra products συμμετέχει στο πρόγραμμα προ-παραγγελιών των συγκεκριμένων προϊόντων εξασφαλίζοντας έτσι το απόθεμα της επόμενης σεζόν και προτείνει στους συνεργάτες της να το παρακολουθήσουν κι αυτοί, για να μην παρουσιαστούν έκτακτες ελλείψεις. Για τις δύο αυτές κατηγορίες μοτοσυκλετών δεν θα υπάρξουν άλλες γραμμές παραγωγής.
 
Μπορείτε να δώσετε την Προ-Παραγγελία σας για τα προϊόντα MX/Enduro 2019 μέχρι την Τρίτη, 5 Ιουνίου, με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
Μην παραλείψετε να σημειώσετε τον μήνα ή τους μήνες που επιθυμείτε την παραλαβή των προϊόντων, ανάλογα αν επιλέγετε παραλαβή σε μία ή περισσότερες αποστολές.  Επίσης, λάβετε υπ΄όψιν σας ότι, τα αγωνιστικά αμορτισέρ και τα cartridge kits παραδίδονται χωρίς ελατήρια, και ως εκ τούτου, αυτά παραγγέλλονται ξεχωριστά, σύμφωνα με τα κιλά του αναβάτη.
 

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Öhlins MX/Enduro.
 
Και εδώ θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα Öhlins, τις Κατηγορίες Τιμών και τις Νέες Μειωμένες Τιμές.

Με τον κωδικό προϊόντος ή με αναζήτηση της μοτοσυκλέτας σας στο e-shop www.extraproducts.gr μπορείτε να δείτε την τιμή και την φωτογραφία του προϊόντος.
 
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Τμήμα Πωλήσεων

eXTra products
 
 
 
 

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8