Η Tassoulis Extra Products υποδέχεται τη νέα εποχή συνεργασίας Brembo & Öhlins

 

 

 

 

Η Tassoulis Extra Products υποδέχεται τη νέα εποχή συνεργασίας

Brembo & Öhlins

Η Tassoulis Extra Products, αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των κορυφαίων συστημάτων φρένων Brembo και των αναρτήσεων υψηλών επιδόσεων Öhlins στην Ελλάδα, ανακοινώνει & καλωσορίζει την Öhlins στην οικογένεια της Brembo.Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2024.

 

Με αυτή τη στρατηγική κίνηση, η Brembo εδραιώνει την παρουσία της στους τομείς της καινοτομίας και της τεχνολογικής υπεροχής, ενώ η Öhlins φέρνει την εξειδίκευση και τη φήμη της στην κατασκευή premium αναρτήσεων υψηλών επιδόσεων.

 

Ο Χρήστος Τασσούλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Tassoulis ExtraProducts, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με αυτή την εξέλιξη, καθώς η συνεργασία Brembo και Öhlins δημιουργεί νέες ευκαιρίες και συνέργειες για την αγορά μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνδυασμένη τεχνογνωσία των δύο κορυφαίων εταιρειών θα προσφέρει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης στους πελάτες μας."

 

Με αυτή την συμφωνία η Tassoulis Extra Products αναμένεται να εμπλουτίσει περαιτέρω την προϊοντική της γκάμα, προσφέροντας στους πελάτες της τα καλύτερα συστήματα φρένων και αναρτήσεων στην αγορά, με την ποιότητα και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν τα ονόματα Brembo και Öhlins.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Brembo και Öhlins,μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε με το δίκτυο συνεργατών μας.

 

Επικοινωνία:
Tassoulis Extra Products
Τηλ: +30 210 9213286
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: https://www.extraproducts.gr/

 

 

 
Facebook icon
Instagram icon
Website icon
 

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8