Öhlins Πιρούνι για HONDA CRF1000L AFRICA TWIN

 

 
 
Öhlins Μπροστινό Πιρούνι για Honda CRF 1000L Africa Twin
FGA NIX 30A
H Öhlins παρουσιάζει τα ολοκαίνουργια πιρούνια Adventure για το Honda CRF 1000L Africa Twin. Βασισμένο στο αξιόπιστο Motocross RXF και στο cartridge kit NIX 30A, το νέο πιρούνι έχει μόνο πλεονεκτήματα να προσφέρει σε σχέση με τον βασικό εξοπλισμό.
Σωλήνες χρυσού χρώματος με ειδική επεξεργασία, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, που μειώνει δραστικά τις τριβές και εξασφαλίζει ανθεκτικότητα σε διαδρομές δρόμου και off-road.

Η τεχνολογία NIX προσφέρει χωριστά κυκλώματα για την επαναφορά και τη συμπίεση, γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη μπροστινή ανάρτησή σας τέλεια από τις άνω τάπες, χωρίς συμβιβασμούς.

Τα test rides έγιναν στα δάση της Σουηδίας για να διασφαλιστεί η απόδοση των πιρουνιών, η ασφάλεια και η ποιότητα. Η οδήγηση είναι απολαυστική και η ανάρτηση Öhlins εξαφανίζει οποιαδήποτε ανωμαλία του δρόμου, όπως λακούβες, πέτρες, εξογκώματα. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση της μοτοσυκλέτας με αυτά τα πιρούνια έγιναν εκτεταμένες δοκιμές και στο δρόμο. Τα πιρούνια έχουν εκπληκτικό κράτημα και σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν άνεση σε μεγάλα ταξίδια.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Τεχνολογία NIX
  • Χρυσοί εξωτερικοί σωλήνες 48mm
  • Απόλυτα ρυθμιζόμενα
  • Χρυσή επίστρωση TiNitride (Νιτριδίου του Τιτανίου) στο εσωτερικό των σωλήνων
 
Κείμενο και φωτογραφίες εδώ
Τμήμα Πωλήσεων

eXTra products
 
 

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8