Brembo - Corsa Corta

 

 
 
Οι οδηγοί MotoGP χρησιμοποιούν τρόμπες φρένων με τρεις  διαφορετικές επιλογές στη "ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ".  Tώρα, με τη νέα Brembo Racing 19RCS Corsa Corta, μπορείτε να κάνετε το ίδιο!

Με το ρυθμιστή της Corsa Corta είναι δυνατό να επιλέξετε το "Σημείο ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ" (Bite Point) δηλ. το σημείο από το οποίο θα ξεκινήσει η πέδηση, ως εκ τούτου, και την "αίσθηση φρεναρίσματος".
Η Corsa Corta δεν είναι μόνο μία 19RCS με νέο ρυθμιστή: οι μηχανικοί της Brembo εργάστηκαν με μια ομάδα σχεδιαστών και αναμόρφωσαν πλήρως την τρόμπα, τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και προς την εργονομία.
Η 19RCS Corsa Corta είναι πλήρως ρυθμιζόμενη για να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας:
1) Ρύθμιση του ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ σε 3 θέσεις (R-S-N) για να διαφοροποιήσετε και να χαρτογραφήσετε με ακρίβεια το πρώτο μέρος της διαδρομής της μανέτας, έτσι ώστε να έχετε την αίσθηση φρεναρίσματος που επιθυμείτε.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ: Σημείο R = Race - η διαδρομή είναι στο minimum και τα φρένα είναι σε εξαιρετική ετοιμότητα.
ΣΠΟΡ ΘΕΣΗ: Σημείο S = Sport - η διαδρομή είναι μέτρια και η αίσθηση φρεναρίσματος λιγότερο επιθετική.
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ: Σημείο Ν = Normal - η διαδρομή είναι η μέγιστη και η αίσθηση φρεναρίσματος ήπια.
2) Ρύθμιση της ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ του ΜΟΧΛΟΥ με μεγάλο εύρος μέσω ενός κουμπιού click-by-click για να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.
3) Ρύθμιση της ΣΧΕΣΗΣ του ΜΟΧΛΟΥ με δύο εναλλακτικές: 18mm για μέγιστο έλεγχο ισχύος των φρένων και 20mm για μέγιστη ετοιμότητα του συστήματος πέδησης.
Η πρώτη παραγωγή θα αφορά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων της eXTra products.
 
 

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8