O Giovanni Sala είναι ο νέος Enduro Team Manager της Gas Gas

 

 
 
GAS GAS ENDURO FACTORY TEAM - PRESS RELEASE  
O Giovanni Sala, αναλαμβάνει Manager της ομάδας Gas Gas Εnduro
H Gas Gas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τοποθέτηση του Giovanni Sala επικεφαλής της Gas Gas Enduro Factory Team. Ο θρύλος του Enduro είναι πλέον ο νέος υπεύθυνος της εργοστασιακής ομάδας που θα ηγηθεί της αγωνιστικής προσπάθειας.
Ο 53 ετών Ιταλός, σημείο αναφοράς για Enduro και Raids, είναι το πρόσωπο που επέλεξε η Gas Gas για να αναθέσει την προετοιμασία της ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP.
 
Με αυτόν τον τρόπο, ο πρώην αναβάτης από το Μπέργκαμο, ένας από τους πιο δημοφιλείς και αναγνωρισμένους οδηγούς, επιστρέφει στο μέγιστο διεθνές αγωνιστικό επίπεδο με τα χρώματα της Gas Gas για να μεταδώσει την εμπειρία του και να κατευθύνει την ομάδα enduro, η οποία βρίσκεται σε πλήρη αναδιοργάνωση και αναμένεται να εμπλουτιστεί με νέους οδηγούς για την επόμενη σεζόν (Νέα σύντομα).

Ο Gio Sala είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του αθλήματος, αφού λόγω αφ΄ενός του εντυπωσιακού βιογραφικού του και αφ΄ετέρου του ευχάριστου χαρακτήρα του, λειτουργεί ως "πρότυπο" ανάμεσα στους πολλούς και ενθουσιώδεις οπαδούς του.

Ο Ιταλός πρωταθλητής έχει ένα μακρύ κατάλογο επιτυχιών μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν 6 Παγκόσμιοι Τίτλοι Πρωταθλητή Enduro - πέντε στην κατηγορία του και ένας στη γενική κατάταξη - και 52 νίκες σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα GP, μαζί με 5 νίκες στο ISDE - τέσσερις από αυτές στην κατηγορία World Trohpy και μία στο Club. Ο θρύλος του Off Road έχει κερδίσει πολλαπλά ομαδικά και ατομικά βραβεία, 19 ιταλικούς τίτλους και μία 3η θέση στο φημισμένο Ράλλυ Ντακάρ του 2006.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

e
XTra products

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8