Gas Gas - Η ομάδα Gas Gas στο Ράλλυ Dakar 2018

 

 
GASGAS RALLY TEAM - PRESS RELEASE 
 
Η ομάδα GasGas στο Ράλλυ Dakar 2018
 
H Torrot έχοντας ενδυναμώσει την ομάδα Rally GasGas με τις υπογραφές των αναβατών Jonathan Barragán, Johnny Aubert, Cristian España επιστρέφει στην 40η έκδοση του Rally Dakar.
Βαρκελώνη, 26 Δεκεμβρίου 2017 - Η Torrot, κατασκευαστής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών και ποδηλάτων και η GasGas συμμετέχουν στο Ράλλυ - Dakar 2018,  που θα ταξιδέψει πάνω από 8.000 χιλιόμετρα στις χώρες του Περού, της Βολιβίας και της Αργεντινής και ξεκινά 6 Ιανουαρίου. Η ομάδα Ράλλυ GasGas θα συμμετάσχει αυτήν την χρονιά με τους Jonathan Barragán, Johnny Aubert και Cristian España υπό τις οδηγίες του έμπειρου Giovanni Sala (Rally Team Manager).
Η Torrot βασίζεται για άλλη μια φορά στον Johnny Aubert, ο οποίος ήταν ήδη μέλος της ομάδας GasGas στο Ράλλυ του 2012. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εnduro θα συνοδεύεται από τον Ισπανό αναβάτη Jonathan Barragán, που κάνει το ντεμπούτο του σ' αυτόν τον θρυλικό αγώνα, και τον αναβάτη της Ανδόρρας, Cristian España, που συμμετέχει για 3η φορά στο Ντακάρ. Πέρυσι ήταν νικητής στην κατηγορία Marathon. 

Το Ράλλυ θα ξεκινήσει το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου από τη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού και θα τελειώσει το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου στην Κόρδοβα της Αργεντινής. Οι Barragán, Aubert και España θα αγωνιστούν σε όλα τα 14 στάδια - με μια μέρα ανάπαυσης - για να συμπληρώσουν περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα (4.234 από αυτά ειδικές διαδρομές) μέσω τριών χωρών της Νότιας Αμερικής: Περού, Βολιβίας και Αργεντινής.
GIOVANNI SALA (Team Manager): "Όλοι οι αναβάτες μας έχουν εξαιρετική τεχνική οδήγησης και μεγάλη εμπειρία. Oι Aubert και España έχουν ήδη συμμετάσχει στο Ντακάρ, ενώ για τον Barragán θα είναι το ντεμπούτο του, αν και είναι η δεύτερη συμμετοχή του σε Ράλλυ. Η ομάδα είναι δεμένη και διακατέχεται από πνεύμα συντροφικότητας, κάτι που είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσει έναν «μαραθώνιο» σαν το Dakar. Ο σχεδιασμός του φετινού ράλλυ επιστρέφει στις κλασσικές δοκιμασίες, όπως αυτές των δύσκολων διαδρομών με πολλά χιλιόμετρα ανάμεσα σε αμμόλοφους και με 2 στάδια χωρίς βοήθεια: αυτή η εμπειρία είναι πολύτιμη για το μέλλον των αγωνιστικών επιδόσεων οδηγών και τεχνικών. Πρώτος στόχος μας είναι να ολοκληρώσουν αυτόν τον απαιτητικό αγώνα και οι 3 μοτοσυκλέτες μας και δεύτερος, να είναι στην "πρώτη δεκάδα" της τελικής κατάταξης".
JONATHAN BARRAGÁN: "Το Ντακάρ ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα. Είναι μια ελκυστική αλλά περίπλοκη πρόκληση, γιατί θα πρέπει να αγωνίζομαι για δύο εβδομάδες. Παρ΄όλα αυτά, πιστεύω ότι πρέπει να φανούμε αντάξιοι της ευκαιρίας που μας δίνει η Torrot. Γνωρίζω ότι, θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας και ο στόχος μου είναι να μην κάνω μεγάλα λάθη στην πλοήγηση, να αντιμετωπίσω τα μηχανικά θέματα και να αποφύγω τις πτώσεις.  Με τον Johnny [Aubert] και τον Cristian [España] κάνουμε πολύ καλή ομάδα και είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία του Giovanni Sala στο Dakar θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Μ΄αυτή τη σύνθεση είναι το πρώτο μας Dakar και στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε όλα τα στάδια και να τερματίσουν και οι 3 μοτοσυκλέτες μας, πράγμα που θα σημαίνει ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά ».
JOHNNY AUBERT: "Το Ντακάρ ήταν πάντα το όνειρό μου. Πήρα μέρος ήδη το 2012, αλλά έμεινα με την αίσθηση ότι θα μπορούσα να κάνω πολύ περισσότερα, γι 'αυτό είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι τώρα λίγο πριν το ξεκίνημα του θρυλικού αυτού αγώνα χάρη στην Torrot. Το κάνω με μια πολύ ξεχωριστή ομάδα και με μία μάρκα που έχει μακρά παράδοση στους αγώνες off-road. Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιώδεις, ξεκινώντας από τον Gio Sala, τον οποίο γνωρίζω από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, τον Jordi Arilla, τον Josep Maria Giralt και τον Jordi Grau μεταξύ άλλων.  Ο αγώνας θα είναι μακρύς, έντονος και συναρπαστικός. Βελτιώνομαι ακόμα στο θέμα της πλοήγησης και ξέρω ότι πρέπει να είμαι υπομονετικός. Ο στόχος μου, ως αναβάτης, είναι ο ίδιος με αυτόν της ομάδας: θέλω να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να αποδείξω ότι, η GasGas είναι πάλι εδώ και θέλω η μοτοσυκλέτα μου να τερματίσει μαζί με αυτές των 2 συντρόφων μου".
 
CRISTIAN ESPAÑA: "Η πρόσκληση από τη GasGas ήταν μια έκπληξη για μένα, αν και με τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων ετών, ήξερα ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί. Όταν μου έγινε η παρουσίαση του έργου, ενθουσιάστηκα από την πρώτη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω στο πλευρό μου μία μεγάλη εταιρεία, όπως η Torrot, και αισθάνομαι τυχερός που είμαι μέλος της επίσημης ομάδας GasGas, που περιβάλλεται από σπουδαίους επαγγελματίες. Είμαι ευτυχής που αντιμετωπίζω αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έχω δείξει ότι, είμαι ένας γρήγορος αναβάτης και μπορώ να δώσω από την εμπειρία στην ομάδα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σαν πλοηγός. Ξεκινούμε για το Dakar με την υπόσχεση να κάνουμε ό,τι μπορούμε, έτσι ώστε οι 3 μοτοσυκλέτες μας να τερματίσουν στην Κόρδοβα".
Το κείμενο και φωτογραφίες εδώ
eXTra products
 

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8