Το Διεθνές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Torrot - GasGas

 

Torrot/GasGas 12 - Διεθνές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

 
 
Το Διεθνές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Torrot - GasGas
Είναι μόλις 1 ½ χρόνος από το ξεκίνημα του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Προγράμματος Torrot - GasGas και το "Kids School" της Torrot μαζί με το School of Champions" της GasGas έχουν ήδη 30 συνεργαζόμενες σχολές, οι οποίες έχουν εκπαιδεύσει περισσότερα από 2.500 παιδιά σε 8 χώρες* της Ευρώπης και Αμερικής στα ηλεκτρικά μοντέλα "Kids".

Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2017 και έχει γίνει σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση και την ενθάρρυνση μελλοντικών αναβατών και οπαδών Enduro, Trial και Motocross. Ο κύριος στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά 3 έως 9 ετών να εξασκήσουν τις ικανότητές τους εκτός δρόμου πάνω σε μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με ασφαλή, εκπαιδευτικό, υπεύθυνο και διασκεδαστικό τρόπο.
 
*Ισπανία, Γερμανία, Ανδόρα, Αγγλία, Λιθουανία, Ρουμανία, Κολομβία και Μεξικό
Τα Σχολεία αυτά, χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες αθλητικές υποδομές, πάρκα, πλατείες και κέντρα αναψυχής για παιδιά, ανοίγουν το δρόμο για την ένταξη της μοτοσυκλέτας στα μέσα "καθαρής" κίνησης μέσα στην πόλη, που θα είναι η πρόκληση των επόμενων χρόνων.

Ο στόχος για το επόμενο έτος είναι τα Σχολεία αυτά να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο σε αριθμό παιδιών και επίπεδο διδασκαλίας, τόσο στην Ισπανία, όσο και διεθνώς.

Torrot και GasGas θα ανακοινώσουν σύντομα την ημερομηνία της πρώτης συνάντησης παιδιών όλων των Σχολών, σε μία από συνεργαζόμενες Σχολές. Τα παιδιά θα έρθουν με τις δικές τους μοτοσυκλέτες και στην εκδήλωση θα παρευρεθούν κάποιοι από τους επίσημους αναβάτες Torrot-GasGas.
Αν θέλετε το παιδί σας να συμμετάσχει στο Torrot Kids School ή στο GasGas School of Champions, μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

e
XTra products
Copyright © 2018 Extra Products, All rights reserved.
You are receiving this email as a client of our company

Our mailing address is:
Extra Products
Καλλιρρόης 55
Ν. Κόσμος
Αθήνα, Αττική 11743
Greece

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8