Gas Gas Enduro GP 2018

 

 
 
Gas Gas Enduro GP 2018
Ειδική Εργοστασιακή Αγωνιστική Έκδοση
Οι μεγάλες μάχες απαιτούν σκληρούς πολεμιστές: έτσι παρουσιάζει η Gas Gas  το νέο της Enduro GP, την πιο αγωνιστική και καλύτερα εξοπλισμένη έκδοση της σειράς enduro. Ένα ειδικό, αποκλειστικό μοντέλο εμπνευσμένο από τις επίσημες εργοστασιακές μοτοσυκλέτες Gas Gas Enduro που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
 
Σαγηνεύει με την πρώτη ματιά και κατακτά τον αναβάτη με την ισχύ του
To νέο σημείο αναφοράς της Gas Gas ενσωματώνει ένα μακρύ κατάλογο νέων προδιαγραφών και εξαρτημάτων, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα με υπερηφάνεια και τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση. Τα αδιαμφισβήτητα «Αγωνιστικά» χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας αφορούν τόσο το εσωτερικό, όσο και το εξωτερικό.  Ένας κινητήρας υψηλής απόδοσης με κυλινδροκεφαλή με νέο θάλαμο καύσης προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ και απόδοση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς αναβάτες.

Το νέο Gas Gas Enduro GP διαθέτει νέο καπάκι δίσκων και καμπάνα από τη Rekluse για καλύτερη σύμπλεξη, μεγαλύτερη αντοχή των δίσκων και καλύτερη ψύξη. Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου είναι εμφανή και στις  μικρότερες λεπτομέρειες, σε οπτικό επίπεδο, ακόμη και σε σχέση με τον ήχο για τους λάτρεις των δίχρονων, μ’ ένα πλήρες σύστημα εξάτμισης που αναπτύχθηκε από το FMF ειδικά για τη Gas Gas.
Ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια
Αυτή η αυθεντική και υψηλής ποιότητας αγωνιστική μοτοσυκλέτα περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων από τη νέα σειρά προϊόντων «Factory Racing» που υιοθέτησε πρόσφατα η Gas Gas. Το πιρούνι Kayaba, σύμβολο της νέας γενιάς endurο της Gas Gas, διαθέτει επίστρωση κατά των τριβών (σε μαύρο χρωματισμό DLC). Η ειδική αυτή επεξεργασία δίνει καλύτερες επιδόσεις, με λιγότερες τριβές.


Ελαφρύτερη αίσθηση, εύκολος χειρισμός και άνεση. Το  ανθεκτικό τιμόνι Renthal 997, τα γκριπς, οι κόκκινες ανοδιωμένες τιμονόπλακες X-Trig και τα καβαλέτα της ίδιας μάρκας, προσφέρουν στον οδηγό συνολική σταθερότητα και ισχύ στο τιμόνι με οδηγική άνεση. Επιπλέον προστέθηκε ένας νέος μηχανισμός για ευκολότερη αφαίρεση του εμπρός άξονα τροχού και ένας πλευστός μπροστινός δίσκος που βελτιώνει την αίσθηση και αυξάνει την ισχύ φρεναρίσματος.
100% GAS GAS 'FACTORY RACING' μοτοσυκλέτα σε 250 & 300 cc
Δεδομένου ότι, η εξωτερική εμφάνιση παίζει εξ ίσου σημαντικό ρόλο, η Gas Gas απέδωσε το πνεύμα του «Factory Racing» 100% στο νέο GP 2018 με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό των νέων πλαστικών καλυμμάτων και γραφικών, δημιουργώντας έτσι ένα πιστό αντίγραφο των GP μοτοσυκλετών της. Το νέο Enduro GP χρησιμοποιεί μαύρο χρώμα στις ακτίνες του τροχού και το αλουμίνιο ανοδιωμένο πίσω γρανάζι, τονίζοντας έτσι τον αγωνιστικό του χαρακτήρα. Τα νέα χαρακτηριστικά συμπληρώνονται από την αγωνιστική σέλα, ίδια με αυτήν που χρησιμοποιούν οι αναβάτες της Gas Gas στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ένα στοιχείο που προσφέρει μεγαλύτερη πρόσφυση και ασφάλεια.

Το νέο enduro θα είναι διαθέσιμο στους dealers στο τέλος Δεκεμβρίου για όλους τους αναβάτες που επιθυμούν να νιώσουν την ίδια δύναμη και έλεγχο με τους Jonathan Barragán, Antoine Basset, Johnny Aubert, & Christophe Nabotin.
ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ GAS GAS Enduro GP 250/300 *
 • Καπάκι δίσκων και καμπάνα από τη Rekluse
 • Κεφαλή με νέο θάλαμο καύσης για μεγαλύτερη ροπή και πιο ακριβή απόκριση για τους πιο απαιτητικούς αναβάτες
 • Εξάτμιση και σιγαστήρας από την FMF  - Gas Gas EnduroGP
 • Τιμόνι Renthal Big Bar 997 και grips
 • Τιμονόπλακες ελαφρύτερες, κόκκινες X-Trig που δίνουν μεγαλύτερη σταθερότητα
 • Νέα καβαλέτα τιμονιού
 • Kayaba Ø48 closed cartridge 'Factory Racing' με μαύρη ανοδίωση (DLC coating). Δυνατότητα ρύθμισης συμπίεσης και επαναφοράς
 • Μηχανισμός γρήγορης εξαγωγής του μπροστινού άξονα τροχού
 • Δισκόπλακα εμπρός πλευστή και μαύρου χρώματος ακτίνες τροχών
 • Νέο αντιολισθητικό κάλυμμα σέλας
 • Νέα χρώματα και γραφικά

*Όλα αυτά τα εξαρτήματα είναι μέρος της νέας σειράς προϊόντων Gas Gas Enduro GPFactory Racing

Δείτε το νέο ανανεωμένο τιμοκατάλογο της Gas Gas εδώ
Δείτε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και το κείμενο εδώ
Τμήμα Πωλήσεων

e
XTra products

You have no rights to post comments

01.denicol
02.afam
03.brembo5
04ohlins
06ison
07twinair
08hebo
09marolo
10wp
11qsprings
12eibach
13motomaster
14tmv
15stm
16silentsport8